Seg

Känner mig riktigt seg idag efter jobbet. Har handlat lite godis till helgen mums. Får nog tjuvta någon sen när jag kollar sveriges värsta bilförare i min ensamhet. Rikard jobbar till tio idag känns som döden vill ha hem han nu!!!
Har sovit så sjukt dåligt inatt eftersom jag å Rikard har delat på en liten madrass för att katten kissade i sängen igår. Men nu e det borta så ska bli underbart med en natt i sängen igen.

Imorgon drar vi äntligen igen ska bli så skönt att göra något annat än att va hemma. Är ju underbart att bara bo på hotell ingen som behöver fundera på varför den andra inte börjar med maten lr så. En helg med bara Rikard och mig.

Älskar Maries katt just nu med för att hon ätit upp maries bullar med. Skönt att inte det bara är min katt som gör massa saker. Är även Marie som tjatar på mig att jag ska skriva så får lyssna på henne för hon hotar med piskan annars och det vill jag inte vara med om.

Imorgon blir det lite jobb innan vi drar e mysigt att träffa alla barn lite. Sen är det bra med pengarna sen med :)

Ne nu ska jag inte skriva mer ska göra lite nytta och packa.

Tjohej!!

Latmask

Verkar som jag varit en latmask länge nu för har inte skrivit på en evighet. Har hänt en hel del sen dess. Har förlovat mig bland annat å så. Nu i helgen blir det jönköping med älsklingen tur vi har föräldrar som tar hand om både hus och djur åt oss. E skönt när man vet att det inte står tomt när man är borta.

Är nu vikarie massa på olika förskolor å tycker det är super kul. Saknar självklart daloc med trivdes super bra där med. Har ju varit på Daloc i tre månader nu men tyvär blev det inte mer. Blir ju så när man är vikarie för någon.

Nästa fredag ska äntligen min Marie sova hos mig längtar massa!! synd att inte My kunde komma hem då med men är ju så när man pluggar och bor långt bort:(. Är ju så att han jag lever med ska åka ifrån mig i några dagar då å ut å ha det roligt med jobbet. Tycker det är jätte fuskigt!!!

Ne nu tar latmasken över igen så orkar inte skriva mer nu får det bli en dusch snart.

RSS 2.0