Mysigt

Igår va jag hos min lilla hova tjej och myste. Va så skönt att bara få prata å våran stund på pizzan den e underbar. Tur inte alla hör vad vi säger när vi sitter där.

Idag har jag varit och plockat svamp med mamma och pappa igen. Så skönt i skogen och idag va det ett sånt toppen väder med. Sitter hemma hos dom nu med och väntar på att jag ska bli bjuden på mat. Rikard ska med få när han kommer från jobbet för han jobbar ju till åtta tyvär=(.

På fredag blir det mys för då blir det skövde med marie och gå i affärer ska bli toppen kul. Hon ska följa med och kolla på huset efter=)

Ne nu ska ja gå och kolla om maten är klar för börjar lukta riktigt gott nu.

KOM HEM!!!!

My, kom hem för jag längtar efter dig
Kom innan hösten är slut, lilla my
åskan har gått, och om kvällen blir det mörkt
Stjärnorna syns nu på himlen igen

Idag ska det bli lite bakning här hemma. För imorgon blir det tupperware party.
Pratade även med min Marie förut och hon gjorde mig super glad för hon berättade att hon tänkte komma och hälsa på mig nästa vecka =). Blir så glad när hon vill umgås. Även My har tänkt att komma hem snart så då får jag träffa henne. För hon ska få hem och gosa med bebis med för hennes syster ska ju ha barn när som helst.

Rikard jobbar eftermidag och lördag gillar inte alls när han gör det för hinner inte umgås lika mycket alls då. Men han tycker nog det e smidigt för att maten alltid e klar när han kommer hem å det finns även matlåda.

Ne nu blir det bakning så man har lite bröd oh fika.

Tjoflöjt





Kräftskiva

Ikväll är det kräftskiva. Ska bli trevligt. Kanske borde gå å göra mig klar för blir hämtad om 35min ungefär. Och jag har inte ens duschat än. Men det löser sig nog ska ni se.

Har målat en hel del i huset idag med känns riktigt skönt. Skönt att ha så underbara föräldrar som hjälper till med så det blir klar fortare.

Ne nu blir det duschen. Ha en trevlig kväll!!

Längesen

Ne nu va det sådär längesen igen. Sist höll vi på i sovrummet å gjorde om. Det ska vi börja med nu igen. Låter konstigt för va ju inte så längesen. Men e för att vi ska flytta. Igår blev allt klart med huset. Känns så underbart. Idag är huset vårat och vi kan flytta in men måste göras om lite å måla på vissa ställen. Men nästa vecka är det meningen att vi flyttar in. Känns så skönt att få ha en egen trädgård som man kan bestämma över å allt. Så har hänt en hel del sen jag skrev här sist kan man säga. Men livet känns bara bättre å bättre med Rikard. Är helt underbart.

I helgen va vi på astrid lindgrens värld med mina föräldrar och min bror mattias och hans familj. Va riktigt roligt och mysigt. Skrattar nu igen när jag tänker på lite saker som hände. Va lite jobbigt för blev sjuk där nere men va bara att bita ihop och leva på alvedon så orkade man.

I helgen blir det krädtskiva på fredag i korsväga bygdegård. Men först blir det måla taket en gång i sovrummet. Sen på lördag blir det klä om stolarna och måla i sovrummet igen. Söndag blir det måla med. Ska även hinna städa det mesta i huset i helgen tänkte jag så det bara är att börja flytta dit saker.

Nästa vecka ska vi hämta våra två katter som vi skaffat oss nu med som vi ska ha i huset. Får se hur det går ihop med Salma =)

Ne nu ska ja börja göra lite annat. Snart kommer mamma och pappa hem från jobbet då blir det att åka till husvagnen och hjälpa dom lite.

Tjingeling

RSS 2.0