My Green

My green snälla vill inte du ska bo så långt från mig. Behövder dig så sjukt mycket nu. Allt som hänt idag har gjort mig helt konstig. Saknar dig så det gör ont i mig. Det va ju inte min plan att ha dig så långt bort någon gång i livet. Fy tårarna rinner nu igen när jag tänker på dig. Vet att det inte är långt men för långt för en liten kram bara. Det e ju just den kramen jag behöver nu. Vet att jag inte kommer få den kramen på flera veckor ju. Finns ingen som har en sån underbart varm kram som du har. Kommer aldrig hitta en person med så kärleksfulla kramar. Du är den vän jag har haft längst och alltid kommer ha kvar. Älskar dig My.

Idag har man varit på djurkliniken i Skövde då med Asta. Höll på att få åka hem utan henne föralltid. Men som tur va så ordnade det sig och vi hoppas alla nu på att hon ska bli frisk. Tack ni som skickat och ringt under dagen när vi varit i skövde för att ni undrat ur det går. Skönt att veta att man har vänner som bryr sig.


Trist dag

Dagen har känts sådär. Har tränat och det är ju alltid skönt. Men sen har allt varit sådär. Va på katthemmet idag och handlade lite saker till Asta och gjorde ont i mig när jag skulle gå därifrån och se alla katter va kvar. Men nu vet jag själv att jag skänt lite pengar dit så dom klarar sig. men söta va dom och ville ta med några hem. Har även beställt tid för sterilisering på lilla Asta tyvär. Men måste ju göras. Tur att jag slipper va med när dom gör det hade aldrig klarat det. Har myst lite med mamma idag med och detär aldrig fel.
Nu ikväll tog allt en vänding när min karlstadsbrud sa att hon kanske kan komma hem när ja önskade det. Hoppas verkligen att det blir så för skulle bli super glad då:). Vill ju ha mina två bästa hos mig när jag kommer hem.
Snart är det lördag och blir äntligen utgång då:).


Seg dag

Idag har det varit en seg dag. Har vaxat ögonbrynen idag och beställt tid till nästa gång. Har även börjat skriva lite på min uppsatts i engelskan som jag ska lämna in på fredag. Längtar massa tills på lördag ska bli super kul då:).

Saknar min snutteplutt i Karlstad massa. Skönt när jag fick träffa dig i söndags men nu går det ju ett tag till innan ja får träffa dig. Vill att det ska va som förut när du fanns 5min bort bara:(

Nu e det bara 28 dagar kvar:)


Segt

Idag har man varit i skolan halva dagen känns det som. Lite segt men blir nog bra när allt kommer igång och imorgon e ja ju ledig så :). Fast då kom ju den saken att ja har en uppsatts i engelskan som ja kanske måste börja med eftersom jag ska lämna in den nästa vecka. Men i helgen blir det Karlstad, det ska bli super kul. Kan ju hoppas man ser någon söt:P. Så sjukt skönt att sova på hotell med. Sen har jag även tänkt att ta mig lite tid att träffa sötnöten där uppe. Men det ska ja allt hinna med finns ju alltid tid för henne :). Så trist han inte med hon där borta i hova denna vecka. Men tur att det kommer en ny vecka snart för då ska ja ta mig tid att åka dit:). Har nu hittat en jacka som ja ska försöka fjäska till mig av mamma och pappa. Kanske funkar. Fy önskar ja kunde sova nu men får skylla mig själv när jag somnar några timmar i soffan. Är verkligen jätte pigg så kanske tur att ja är ledig imorgon och inte ska upp halv sex. Nepp nu ska ja sluta skriva här för idag.

Puss och kram

Skola

Nu har skolan börjat igen. Känns konstigt att man ska sitta i skolbänken igen. Men något måste man göra när det inte finns några jobb. Imorgon är första riktiga lektionen och det kommer nog gå bra tror jag.
Tack min lilla snutteplutt My som verkligen fått mig att skratta nu en liten stund. Fast kan erkänna kanske sitter å kollar lite på korten ;)
Nu är det bara 36 dagar kvar:)

tibro

nu sitter man i tibro tktigt trevligt. skönt å slippa alla hemma.


saknar vissa...

puss och kram


Segt

Det är riktigt segt att sitta och vänta på hockeyn. Men vad gör man inte för att få se lite hockey?
Men tur man har andra fån som även sitter och väntar på att den ska börja så man har några att prata med. Tur även pappa är ledig veckan som kommer så man slipper sitta ensam å titta:)


Saknar

Ibland saknar man vissa personer otroligt mycket. Saknaden blir ju ännu större när allt annat är som det är. Undra om man gjorde rätt den dagen för 2årsen ungefär. Tycker att dom som inte alls vet hur allt varit inte ens ska bry sig. Ber inte er att tycka synd om mig för klarar det så bra utan er. Dom ja vill ska bry sig dom vet ja att dom gör det med. Då har min lilla snutteplutt åkt tillbaka till Karlstad. Men snart ska ju jag dit och då ska ja göra allt för att försöka hinna ses lite:). Men som tur e så har jag ju Marie kvar här och hon hoppas ja absolut inte får för sig att flytta ifrån mig. Ne nu ska ja snart sluta skriva har ju en mumsig kladdkaka som väntar på mig som jag nyss bakade. Nu är det bara 45dagar kvar med så längtar massa!!!!!!!!






RSS 2.0