Klart

Nu är tapeterna uppe. Skönt att dom är det. Nu är det bara att vänta på sängen =). Idag har vi hunnit måla lite på huset och jag har rensat lite i rabbaterna. Skulle ha åkt med mamma och pappa hem nu ikvll men fick inte platts i bilen så fick stanna hos Rikard men är mysigt det med. Nu duschar han Salma för hon har rullat sig i skit idag. Så e andra gången han duschar henne nu hon luktar ju inte bara gott kan man säga.

Glad

Idag känner jag mig ganska glad. Mamma och pappa håller på å tapetserar idag så imorgon är det klart. Äntligen bara vänta på sängen som är försenad tyvär:( . Vart ska man bo resten av året:S. Vet inte hur detta slutar Ser inte ut som att det blir bergatorpsgatan 12 för länge till. Å då e det om det blir som jag vill. Men måste vara en till som ska säga sitt med. Men hur ska ja klara mig utan lilla Asta då? Tur att man alltid kommer vara välkommen till den adressen när man än vill...

Idag pratade jag med hon den där uppe i karlstad som gör mig så sjukt glad. Hon kan nog umgås med oss på fredagen med så du vet Marie Andersson. Tänk vi får två underbara dagar då. Å som vi tre längtat efter att ens få en med bara oss tjejer. Å nu kan det bli två!!!! E så glad så jag nästan hoppar här i soffan. Äntligen blir det lite som jag vill. Så nu kan vi spola fram tiden till nästa vecka tycker jag. För händer ju ganska mycket då. Jag blir tyvär 21 kanske inget positivt. Våran säng kommer och det känns underbart. Ska mysa massa med Rikard. Sen på fredagen kommer ju mina flickor till töreboda båda två. Då blir det både fredag och lördag ju som det verkar som. Älskar bara tanken på det.

Ne nu får ja sluta skriva.

kyss och smek sommarlek

Längesen

Här va det inte igår man skrev. Har hunnit med mycket sen sist. Tänk vad tiden går fort.
har varit i Thailand, i säfsen och sen har ja även skaffat en helt underbar pojkvän.
Idag har jag varit hos tandläkaren och lagat ett hål och aj vad ont det gör nu efter. 
Sen har jag varit hos Rikard och vi har målat det sista i sovrummet. Så imorgon ska vi börja tapetsera. Bara vänta på att vi får våran nya säng sen med.
nu är det inte så jätte långt kvar tills ja äntligen får vara med dom två bästa tjejerna i mitt liv igen. Om 12 dagar ska vi ut igen. ska bli så sjukt kul att få ha en utekväll med bara dom två :).
Är riktigt trött så ska nog ta och lägga mig snart. Lite konstigt att sova ensam är ju inte riktigt van vid det längre. Har ju nästan alltid Rikard breve mig. 
Ne ska ta och bli bättre på att skriva här igen.

Natti natti på er!!! 

RSS 2.0