Pulka!!!

Nu har man inte skrivit här på några dagar. Har inte haft på datorn en enda gång nu i jul. Men julen blev bra gillar den ju knappt men funkar. Idag har det varit pulka åkning först med bror och hans familj sen ikväll blev det med killarna va riktigt kul. Men lovar att ryggen och rumpan känns nu. Men har ju alltid kul med dom så det gör absolut inget:). Verkar som det kan bli imorgon med och ska bli super kul. Snart är det nyår då med. Kommer nog bli bra till slut:).

Myskväll

Blev en riktigt mysig kväll. Först blev det pynta granen. Efter det blev det lite julskinka och även Anna kom. Vi hamnade vid daton en sväng och fnittrade som vanligt:). Vi spelade lite kort med och dom sover även här en riktigt mysig kväll. Men nu får man väl gå och lägga sig så man inte är vaken när tomten kommer med paket till julstrumpan. Har ju tur så kanske hör han för har ju rummet precis vid skorstenen:P


GOD JUL PÅ ER ALLA!!!


Pynt

Snart ska det pyntas granen väntar bara på bror Magnus med barn. Sen ska det väl vara klart för julafton imorgon. Har ju varit så duktig så har städat idag trodde aldrig ja skulle bli klar. Fast kanske har en helt underbar pappa som har hjälpt till lite:)


Städning

Nu sitter man här igen. Va hos frissan idag som jag redan skrivit blev helt ok. Kommer kännas lite ovant bara för va inte alls vad jag tänkt mig när jag cyklade dit. Har även städat lite idag blev hela toan uppe kanske inte alla som skurar vägg och golv på toan med turtels wax! Men det verkade funka bra hoppas inte alla halkar nu bara fast det glänser ju:). Går riktigt segt att städa mina rum hatar att göra det så hoppas att min underbara pappa hjälper mig lite med det imorgon:). Nu snöar det ute med älskar att det kommer ännu mera snö. Hoppas bara det ligger kvar så det blir massa pulka åkning som i söndags för det va sjukt kul då:) Tusen tack min underbara My som gjort om min blogg lite idag du är för söt:). Ne nu ska ja bädda rent i sängen så även det e gjort till jul.


Puss och kram på er


Frissan

Ska snart sätta mig på min underbara cykel för ett besök hos frissan i några timmar. Varför ska man alltid vakna när drömmen är som bäst?


Toppen dag!

Nu sitter man här hemma helt slut. Har haft en super kul dag. Den började med gymmet klockan 9 med min kära vän David. Alltid lika skönt å gymma med han för han är riktigt duktig på att få mig att vilja träna. Sen blev det hem och duscha en sväng för sen kom min lilla underbara My då blev det först en promenad sen hem till henne och skaffa denna blogg efter det gick vi självklart ner till hembageriet och åt en lunch blev bakad potatis som vanligt och efter det världens godaste varma choklad. Sen gick vi till Ica My skulle handla lite julklappar och då ringde våran lilla Marie då kom vi på att vi ville åka till henne för My ville se hennes nya lägenhet. Så då vart det en super rolig tripp till Hova. Maries lägenhet är så mysig skulle vilja flytta in i den NU!! Blev några timmar i lilla hova för va hos hennes föräldrar en stund med alltid lika trevligt:). Nej fy nu har jag skrivit massa ju. Nu får ja sluta skriva. Ha det bra så länge :)
Tack mina snuttisar vad vore världen utan oss:P


Törebodamode

Nu har jag skaffat mig en blogg, tänkte att även Töreboda skulle vara lite mer moderna. Jag har nämligen hört att detta är ett stort mode i Karlstad, och vi kan ju inte vara värre här i småstan/bonhålan. Tänkte därför bara kika in och säga hej hej till alla.
Så HEJ!


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0