Trevligt

Har inte skrivit på ett tag men har hänt en del saker under tiden. I lördags var jag ute med sötisen Marie var riktigt kul och mysigt. Alltid kul att umgås med henne så. I söndags bar det av till örebro redan klockan tio på morgonen tur att man ändå va ganska pigg. Vi fick med oss lilla Malte hem från örebro med som ska vara här tills på fredag vad det verkar som. Men gör absolut inget han är så mysig och snäll. Vet ju en som gillar att han är här och det e ju lilla Asta för då får hon en kompis.
Idag har jag träffat Emelie en sväng va riktigt trevligt tycker jag. Sen blev det hem och vara barnvakt lite igen för pappa skulle ut och ordna med snön lite.
Har hört några rykten om att en riktigt snygg tjej ska komma till Töreboda på torsdag med. Har även hört att hon är världens snällaste med och att hon har tänkt att träffa mig lite och det tackar jag absolut inte nej till för har saknat den kvinnan enormt mycket. Hoppas även på att vårat lilla snuttegull från Hova kan vara med oss och umgås lite. För blir ju sådär helt perfekt när vi tre är på samma ställe. Klart det kan bli lite kaos ibland men det tycker vi bara om. har börjat känna mig på bättre humör av någon viss anledning och det är super skönt:).
Nepp nu får det nog ta och bli duschen för fryser lite faktiskt.


RSS 2.0