Glad...

Idag känner jag mig riktigt glad. Va första dagen på praktiken och jag trivdes som fisken i vattnet. Både personal och barn va underbara. Härligt att få jobba lite igen behövde det kände jag. Va så trött på att inte ha något att göra. Kan ju bara hoppas att det fortsätter nu!

Tränade innebandy igår för första gången på 4 år typ. Va riktigt kul det med. Har saknat innebandyn massa och så skönt att få röra på sig med. Men känns i kroppen idag ska ni veta. Fast detta är verkligen något jag ska fortsätta med nu.

Sitter och väntar på att Rikard ska komma hem saknar han massa och blir så ensamt när vi knappt ses något denna veckan eftersom jag cyklar vid 6 på morgonen och han slutar 20.00 på kvällen och är inte hemma förens 21 ungefär :(

Blir inte bättre med tiden

Det blir inte bättre med tiden. Allt blir bara sämre för varje dag som går. Nu är jag så sjukt trött på detta. Varför vill man förstöra för någon man bryr sig om. Lr bryr ni er verkligen? Börjar tvivla på er. Men till slut får ni som ni vill. Jag kan vara stark men till slut kan folk verkligen bryta ner mig. Ni förstår nog inte att det bara är mig ni sårar. Är även den jag älskar så sjukt mycket.

Tur mannen är förstående men tyvär hjälper det snart inte längre. För jag får nog och min ork tar slut. Det tar slut på mig orkar inget snart om detta fortsätter.

Kära My och Marie tur ni finns och bryr er. Ni får mig att kämpa en liten stund till med detta. Ni ser hur lyckliga jag och rikard är så skönt att ni bryr er och finns där nu när allt är så jobbigt.

På onsdag börjar min praktik ska bli så skönt att få tänka på annat. Att slippa gråta alla timmar man gör varje dag. Nu kommer jag få annat att tänka på. ÄNTLIGEN!!

Ne nu ska jag snart mysa med mannen i mitt liv.

Tjingeling

Vänner

Tur jag har Marie just nu. Du är en så underbar vän som alltid bryr sig. Tårarna rinner och du torkar dom även om du är flera mil bort. Dom bara fösrsvinner när jag pratar med dig. Allt är jobbigt nu. Vet inte vad jag ska göra med mitt liv. Vill men så mycket som tar emot nu. FAN för detta. Går inte en dag utan att jag gråter i flera timmar. Ne nu pratar jag med Marie och ska försöka rycka upp mig. Marie Andersson jag älskar dig!!!!

RSS 2.0